Tutvustus

Hoone renoveerimise ja laiendamise projekt valmis Arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid poolt. Projekti autoriteks on Indrek Tiigi, Matthias Klitzsch ja Eve Komp.                                               

Renoveerimise tulemusel valmis kõrgeima kvaliteediga energiasäästlik ärihoone ja hotell . Hoone lahendused tagavad tervisliku töökeskkonna ja madalamad kommunaalkulud, mis omakorda tähendab terveid töötajaid, paremat keskendumisvõimet ning ettevõtte edukamat äritegevust.

Üldpindala: 7936,4 m2

Büroo- / teeninduspinda kokku: 6 881 m2

Korruselisus: maapealne 7/4 korrust, soklikorrus

Arhitekt: Allianss Arhitektid Indrek Tiigi, Matthias Klitzsch, Eve Komp
Ehitaja: Fund Ehitus OÜ
Arendaja: Novira Capital
Valmimisaeg: 2016 suvi

Centennial Hotell ja Ärihoonest leiate eest:
› Avara ja valgusküllase aatriumi koos stiilse lobby-baariga
› Hoone soklikorrusele on planeeritud koostöös hotelli ja ärihoonega konverentsiruumid ning restoran, mis pakub hommiku-, lõuna-, ja õhtusööki
› Hoone esimesel korrusel paiknevad avarad, eraldi sissepääsuga äripinnad, mis sobivad ideaalselt teenindusasutustele
› Hoone korrustel 2 - 7 paiknevad büroopinnad
› Hoone korruse kavandamisel on taotletud lihtsust, loogilisust ja funktsionaalsust, mis annab paindlikkuse büroopinna planeeringule
› Kõrged laed, valgusküllased ruumid ning avatud planeering tagavad piisavalt päevavalgust igale töökohale
› Hoone hea sisekliima ning tehnosüsteemide tõrgeteta töö on tagatud kaasaegse ja ökonoomse hooneautomaatika abil.

Parkimine on lahendatud kinnises sisehoovis, külastajatel on võimalik parkida maja peasissepääsu ees (EuroPark) ja hoone kõrval Lõkke tänaval (Citypark).

Arhitekt Indrek Tiigi on Centenniali kontseptsiooni kirjeldanud nii:
Hoone esimesele korrusele on kavandatud ruumikas sissepääs ja Lobby. Esinduslikkust taotlev ning erinevaid korruseid ühiseks visuaalselt haaratavaks ruumiks siduv aatrium avaneb suure klaasfassaadiga Endla tänavale.

› Hoone esimesel korrusel paiknevad üüripinnad büroodele ja võimalikele teenindusasutustele. Esimene korrus on ideaalselt sobiv teenindussaalide jaoks – eraldi sissepääsu võimalus Lõkke tänavalt.
› Hoone korrustel 2....7 paiknevad pinnad büroo tüüpi asutustele. Hoone tüüpse korrusplaani kavandamisel on taotletud lihtsust, loogilisust ning paindlikkust võimalike muudatuste tarbeks.
› 7. korrusel asub eksklusiivne büroopind vaatega vanalinnale, pinnal enda ventilatsioonisüsteem, motoriseeritud automaatselt reguleeritavad horisontaalsed välised ribakardina päikesekaitsesüsteemid ja suured katuseterassid.
› Hoone soklikorrusele planeeritud dušši-ja riietusruum üürnike jaoks. Lisaks on siia kavandatud hoonet teenindavad tehnilised ruumid. Hoone soklikorrus on varustatud suhteliselt suurte aknapindadega, mis loob moistlikult loomuliku valgusega varustatud ruumid.

Lõkke tn äärses autoparklas on 1 invaparkimiskoht ja hoone õuepoolsel parkimisalal, keskmise sissepääsu juures on 1 invaparkimiskoht.
Hoone on kavandatud järgides puuetega inimeste juurdepääsu kõigile ruumidele.

info

Taavi Reimets

taavi@novira.ee

(+372) 58 58 09 06